majkela

Alla inlägg under februari 2011

Av Mikaela - 15 februari 2011 09:27

Igår jobbade jag 08:45-15:00. Efter jobbet åkte jag hem till farmor och farfar. Åt nybakt bröd och drack sagt :) Sen klockan fyra när Robin slutade så åkte vi till solstudion och sola, tog ingenting på varken mig eller Robin.

Åkte sen och handla chips, dip, gurka och cola. Åkte hem. Jag lagade mat och Robin monterade vårt nya soffbord. Efter maten kollade vi på "love and other drugs". Jag gilla den filmen! Tror dock inte Robin gjorde det, haha.

Fick nämligen höra "du ska alltid kolla på kärleksfilmer när du får välja".


Och vet ni vad?!?!?!?

Jag fick ett set med trosa och bh, hur söt som helst!


Nu ska jag sätta lite fart, jobbar 11-18. Sen 18:30 ska jag vara på bäckby för möte angående fotbollsskolan. Hoppas man blir lite klokare efter det!


  

Av Mikaela - 13 februari 2011 13:04

Åsa, Pernilla, Nathalie, Elin och Emil på strike


  

Karin på strike


  Gustav, Maria, Robert och Åse på strike


  Mitt resultat längst upp! Jag vann!!!!! :D


  Amanda, Madde, Lisa och Karin hemma hos Carro


  Lena och Ylva hemma hos Carro


Carro


    

Elina hemma hos Sanna när hon fyller år


 

Sanna 22 år!


  Malin, Mia och Min1 hemma hos Sanna när hon fyller år


    

Linus på Å


 

Malin på Å


    

Lisa följer våra öppnings rutiner inne i lekrummet.

"Häng dig i granen och se om den håller." Haha!


  

Jag tog en promenad hem till farmor


Av Mikaela - 11 februari 2011 22:44

Ändrade planer för kvällen. Gick hem tidigare ifrån jobbet med tanke på att vi knappt hade några kunder för att det är snö storm ute. Gick in på hälla shopping efter det för att leta efter ett "safe card" tills imorgon när vi ska ut med jobbet. Men jag hittade verkligen ingenting :/ Eller ja, en klänning. Men den skulle jag använda en gång och aldrig mer. Vet hur jag är!

Så får se, kanske blir långklänning imorgon iaf :)


Efter jobbet åkte jag hem till Anton och Saras mamma, Eva.

Vi åt lasagne och kollade på lets dance. Mys!


Ska lägga mig när som helst, jobbar 12-16 imorgon.

Kort pass och förhoppningsvis lugnt på byten :)

Av Mikaela - 11 februari 2011 10:36

Godmorgon i snö kaoset!

Ställde klockan på halv tio bara för att jag hade tänkt åka till hälla och kolla efter nå kläder tills imorgon. Men när jag kollade ut så insåg jag snabbt att jag inte tänkte åka till hälla för att leta kläder. Nu sitter jag och äter havregryns gröt med mjölk och jordgubbssylt :) Till lunch blir det laxfilé och sallad.


Börjar jobba 11:55 så om 20 minuter tänkte jag gå ut och börja skotta fram bilen. Wish me good luck!


Ikväll ska Robin ut med killarna, så jag ska ringa och fråga min syster Sara om hon vill komma över och kolla på lets dance med mig :) Och äta grönsaker med dipp, som jag lääängtar tills ikväll!


Imorgon är det bowling med IKEA som gäller,citerar Filip "All in!"

Av Mikaela - 9 februari 2011 09:19

Upp & hoppa! Jag vaknade som vanligt 15 minuter innan klockan ska ringa egentligen. Sjukt att kroppen känner av att klockan ska ringa om en kvart och att jag då istället vaknar. Knas! Nu är jag uppe iaf :) Har precis ätit havregrynsgröt med mjölk och jordgubbssylt.


Idag jobbar jag 11:00-20:30 som frontliner.

Madde berättade precis att det hade vart stendött igår, så antar att det är det idag med med tanke på det soliga vädret. Får dra ihop något kul så att vi inte står och häckar :) Skriver mer ikväll om hur dagen blev på jobbet.


R <3

  

Av Mikaela - 8 februari 2011 18:36

Vaknade vid 10 imorse, städade undan det värsta. Sen vid 12 kom mamma och hennes kille hit. Vi drack kaffe och snacka skit. Sen hade jag köpt tallrikar ifrån jobbet till dem som de fick :) Tanken var att jag skulle ha åkt ner på stan tillsammans  med min syster Ulrica, men hon hade visst åkt hem till en kille igår och sovit där så blev ingen stan för våran del. Ringde farmor och hörde om hon skulle med ner och kolla glasögon till mig. Skönt med lite egen tid med farmor :) Myspys! Kan tillägga att jag inte köpt nånting på stan  - måste spara varenda krona tills på lördag då det är utgång och bowling med IKEA!


Robin och jag har precis ätit laxfilé med hemmagjord potatismos, så himla gott! Så nu sitter jag och är sjuuukt rastlös framför datorn och Robin spelar nå krigsspel på playstation. En sak är säker -  Mina barn ska INTE spela det!

Av Mikaela - 7 februari 2011 18:55

Haft en rolig dag på jobbet idag :) Eller ja, rolig och rolig. Den var skön!

09:20-17:30. Nu kliar det dock på heeeela min kropp för att jag hittade en blåsgrej som man gjorde rent saker med. Så började göra rent tangentbord, sedelräknare, osv. Haha! Emma blev tokig på mig :) Hahaha!


Kom nyss ut ur duschen och har precis slängt i mig en tallrik med spaghetti och köttfärssås, mumma! Ikväll blir det chill framför tvn i sängen.

Och imorgon är jag ledig. På fm kommer mamma, hennes kille och min syster hit för att hämta tallrikar som jag köpte till henne. Sen ska jag och syster ner på stan och kolla glasögon till mig. Vet precis hur de ska se ut nu! Gäller bara att hitta dem. Sen när Robin kommer hem ifrån sin praktik ska vi åka och handla. Han som älskar det, INTE......



Av Mikaela - 6 februari 2011 19:50

  

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards